Fidan dikimi ve uçurtma şenliği düzenlendi

Fidan dikimi ve uçurtma şenliği düzenlendi

ABONE OL
10 Nisan 2023 17:42
Fidan dikimi ve uçurtma şenliği düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Diyarbakır Atlas Sportif Havacılık Kulübü tarafından Fidan dikimi ve uçurtma şenliği düzenlendi. Barış Ormanında düzenlenen programa çok sayıda kulüp üyesi, aileleri ile birlikte katıldı. Uçurtma şenliğinde büyüklerin çocuklardan daha çok eğlendiği gözlendi.

 

Diyarbakır Atlas Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Ahmet Karadaşlı, Diyarbakır ve bölge ilerinde sivil havacılığın gelişmesini sağlamak, gençlerin spor etkinliklere yönelimini ve ilgisini artırmak ve en önemlisi sosyal sorumluluk bilinci oluşturmak için böyle bir faaliyeti düzenlediklerini ifade ederek, katılım sağlayanlara teşekkür etti.

 

 

Atlas Sportif Havacılık Kulübü Genel Sekreteri Av. Eyyüp Bulut ise, Diyarbakır Atlas Havacılık Kulübü’nün ulusal çapta yamaç paraşütü yapan ve başta Diyarbakır ili merkez ve diğer ilçelerinin tanıtımında uğraş verdiğinin altını çizerek, “Sosyal sorumluluk projeleri anlamında her yıl olduğu gibi bu yıl 14. fidan dikme ve Uçurtma şenliklerini kesintisiz ve hiçbir katkı almadan tamamen kendi üyelerinin fedakarlıklarıyla gerçekleştirmiştir.  Kulüp; Peygamberler ve sahabeler şehri olan Diyarbakırın başta Eğil, Kulp, Ergani, Çermik, Hani, Lice, Silvan, Çınar ve diğer ilçelerinde gerek eğitim uçuşları, gerekse paramotor, tandem veya diğer yamaç paraşütü dallarında uçuşlar yapmaktadır.  Bu anlamda, kulüp pilotları olarak, valilik ve kaymakamlıklar bünyesinde; Makam dağı, Peygamber kabirleri, eğil baraj gölü, Hasuni mağaraları, bırkleyn mağaraları, kırklar dağı ve Zerzevan kalesi gibi tarihi bir çok tarihi mekanda tanıtıcı uçuşlar yapmaktadır. Öte yandan kulüp doğa yürüyüşleri ile kayak etkinlikleri alanında da üyelerine hizmet vermekte ve etkinlik düzenlemektedir. Kulüp üyeleri çoğunlukla lisanlı yamaç paraşütü pilotlarından oluşmaktadır” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.